VÄRDAR ÖKAR VÄRDSKAP FÖR GOD KUNDSERVICE

Från parkeringsvakter till parkeringsvärdar. Huvuduppdraget är att sköta övervakning av egna parkeringar, gatu- och tomtmarksparkeringar. Vi arbetar proaktivt för att underlätta för våra kunder att parkera rätt och hjälper gärna till med mer än så.

Vi har ett samarbete med Turistbyrån i Borås som innebär att vi agerar värdar för staden. Med kontinuerlig utbildning om besöksstaden Borås ökar kunskaperna och det blir både enkelt och roligt att svara på frågor om allt från vägvisning till evenemang.

Våra parkeringsvärdar har stort ansvar över allt som handlar om parkering och är utbildade och väl insatta i gällande lagstiftning. För eventuella händelser som skulle kunna uppkomma i deras arbete har de också HLR-utbildning. För att deras arbete ska fungera dokumenterar de alla händelser som kan inträffa under en dag på jobbet med kameror för att undvika eventuella missförstånd.

I alla väder och helt nya uniformer syns våra medarbetare mycket väl i Borås då de både till fots och i bil stolt utför vårt uppdrag att informera och se till att alla kan parkera rätt.

Fråga gärna någon av våra parkeringsvärdar om allt från parkeringar till bra tips om kul saker som finns att göra i Borås.
Vi syns på stan!