Betala parkering

När du parkerar på någon av våra avgiftsbelagda parkeringar kan du betala med betal- eller drivmedelskort i parkeringsautomat, med din mobiltelefon, app eller sms.

Betalning med telefon, appar eller online innebär flera fördelar för dig som parkeringskund. Du slipper stå i kö vid parkeringsautomaterna och kan när och var som helst förlänga din parkeringstid. Det är du som parkeringskund som väljer vilken leverantör som passar dig bäst.

Varken leverantörerna eller Borås kommuns Parkerings AB tar ut någon extra avgift för att använda de tjänsterna på våra parkeringsområden eller längs med gatorna, dock måste du välja paketet ”Borås Lokal” för Easypark för att få parkera utan extra avgifter. Du kommer också att behöva välja tillbaka till det om du valt Easypark Standard/Easypark Small på en annan parkering. Detta val görs genom att gå in på easypark.com och logga in på Min profil.

BETALA MED MOBIL

Betalning med telefon via sms eller app innebär flera fördelar för dig som parkeringskund. Du slipper stå i kö vid parkeringsautomaterna och kan när och var som helst förlänga din parkeringstid.

Det är du som parkeringskund som väljer vilken leverantör som passar dig bäst.  Vi har fyra leverantörer för betalning via telefon. Läs mer om olika sätt att använda deras tjänster och betalning under respektive leverantör. När du parkerar med hjälp av tjänsterna ska du ange en femsiffrig områdeskod, den finns angiven på parkeringsplatsen.

Borås kommuns Parkerings AB tar ej ut någon extra avgift för att använda de tjänsterna på våra parkeringsområden eller längs med gatorna, dock måste du välja paketet ”Borås Lokal” för Easypark för att få parkera utan extra avgifter. Du kommer också att behöva välja tillbaka till det om du valt Easypark Standard/Easypark Small på en annan parkering. Detta val görs genom att gå in på easypark.com och logga in på Min profil.

Om det gäller sms-betalning på något av våra långtidsområden (7 dygn): Observera att det går ej att betala längre än ett dygn i sträck via sms, vill du betala för längre tid får du förlänga vid upprepade tillfällen (se svars-sms:et på din startade parkering) eller välja annat betalsätt, app i telefonen eller automat.

KONTAKT:

www.parkster.se

www.mobill.se

app.epark.se

www.easypark.se

BETALA MED KORT

I samtliga våra parkeringsautomater kan man betala med kort, antingen drivmedelskort, Visakort eller Mastercard.

E-kvitto för biljettautomat