Betala parkering

Betala parkering

När du parkerar på någon av våra avgiftsbelagda parkeringar kan du betala med betal- eller drivmedelskort i parkeringsautomat, med din mobiltelefon (app eller sms) eller genom att ringa in.

Betalning med telefon, appar eller online innebär flera fördelar för dig som parkeringskund. Du slipper stå i kö vid parkeringsautomaterna och kan när och var som helst förlänga din parkeringstid. Det är du som parkeringskund som väljer vilken leverantör som passar dig bäst.

Varken leverantörerna eller Borås kommuns Parkerings AB tar ut någon extra avgift för att använda de tjänsterna.

BETALA MED MOBIL

Betalning med telefon via sms eller app innebär flera fördelar för dig som parkeringskund. Du slipper stå i kö vid parkeringsautomaterna och kan när och var som helst förlänga din parkeringstid.

Det är du som parkeringskund som väljer vilken leverantör som passar dig bäst. Klicka på respektive leverantörs länk nedan för att läsa mer på deras hemsida om vad som gäller. Du kan även ringa in till en av våra leverantörer för att betala din parkering.

Varken leverantörerna eller Borås kommuns Parkerings AB tar ut någon extra avgift för att använda de tjänsterna.

Vi har två leverantörer för betalning via telefon. Läs mer om olika sätt att använda deras tjänster och betalning under respektive leverantör.
När du parkerar med hjälp av tjänsterna ska du ange en femsiffrig områdeskod, den finns angiven på parkeringsplatsen.

KONTAKT:

www.parkster.se
www.easypark.se

BETALA MED KORT

I samtliga våra parkeringsautomater kan man betala med kort, antingen bensinkort, Visakort eller Mastercard.

E-kvitto för biljettautomat