Lediga tjänster

Parkeringsvakt till Borås kommuns Parkerings AB

Vill du bli ansiktet utåt för Borås kommuns Parkerings AB? Dags att ta rollen som parkeringsvakt till en ny nivå! Vi ser det som ett värdskap – gör du?

Välkommen till oss. Nu skapar vi version 2.0 där hållbarhet och mobilitet genomsyrar all vår verksamhet och våra besökare ska uppleva smidighet, lätta val och tydlighet.

Om oss
Borås kommuns Parkerings AB är helägt av Borås Stad och började verksamheten 1989. Verksamhetsidén är att erbjuda allmänheten, företag, fastighetsägare och andra nyttjare av parkering lättillgängliga parkeringsplatser. Bolagets mål är att tillgodose behovet av parkeringslösningar och erbjuda bästa möjliga parkeringsservice. På tomtmark bygger och upplåter bolaget egna anläggningar för allmän parkering och för uthyrning av bilplatser. P-anläggningarna finns främst i Borås centrum. På uppdrag av Tekniska förvaltningen utför bolaget parkeringsövervakning på gatumark i hela kommunen. Parkeringsbolaget medverkar i kommunens planering vad gäller parkeringsfrågor.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Parkeringsvakt agerar du som Borås kommuns Parkerings AB:s representant utåt och ser ditt arbete som ett värdskap till stadens invånare. Ett värdskap där fokus ligger på service med kundperspektiv. Med en genuin servicekänsla i kombination med ett förtroendegivande tillvägagångssätt bidrar du till trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet i Borås. Här ges du möjlighet att åka ut på uppdrag, tillhandahålla god service, guida parkeringsgästerna och ge rätt information. Vi ansvarar för övervakning av tomtmark i egen regi, vilket innebär att våra parkeringsvakter agerar värdar på alla områden i Borås där övervakning krävs. Vi övervakar även gatumark på uppdrag av Tekniska förvaltningen.

Tjänsten innefattar skiftarbete såväl dag, kväll som helg och just nu söker vi två representanter till vårt team!

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav för denna tjänst.

För att lyckas i rollen hos oss agerar du representativt i dina möten med människor, är tydlig i din kommunikation och har ett hjälpsamt bemötande. Vidare är du ansvarstagande, inger förtroende och är anpassningsbar.

Här får du vara med och förbättra trivseln och säkerheten i Borås. Inte nog med det får du en roll som inkluderar motion, frisk luft och många kontaktytor. Du kommer att få en gedigen introduktion och utbildning för bästa förutsättningar för tjänsten. Var med på resan från ett traditionellt parkeringsbolag till ett innovativt, kundorienterat bolag med influenser från hotellrummet. Då tänker vi möjlighet till olika val – möjligheterna är oändliga!

Låter tjänsten intressant?

Välkommen att ansöka via Effektiv på https://effektiv.se/jobs/parkeringsvakt-till-boras-kommuns-parkerings-ab/. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 12/4.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jozefina Pilipovic: jozefina@effektiv.se alternativt 070-420 44 41.